Profil

VVS-installatør med afdeling i København og Kalundborg. Høj arbejdsmoral og professionalisme.

MBJ VVS Teknik er en virksomhed, der tilbyder en bred vifte af VVS-opgaver til både private, erhverv og ejendomme. Vi er en autoriseret VVS- og VE-certificeret virksomhed, og vi har 15 års erfaring i branchen.

Det betyder ikke alene, at du har en sikkerhed for, at de løsninger, vi leverer, har et højt niveau. Det betyder nemlig også, at vi kender til vigtigheden af at have en god kommunikation og koordinering med kunden gennem hele samarbejdet. Det er helt væsentligt, eftersom det er din bolig, der er fokuspunktet gennem hele projektet. Din tilfredshed som kunde er med andre ord vores fornemste opgave at indfri. Det betyder nemlig, at vi har leveret et solidt stykke håndværk.

Hos MBJ VVS Teknik har vi et hold af medarbejdere, der alle holder sig opdateret med de nyeste løsninger i branchen. Det er væsentligt for os, da vi dermed kan udføre en professionel og kompetent service med udgangspunkt i den nyeste viden. Derudover har vi altid for øje at udføre vores arbejde lidt hurtigere end normalt, så vores kunder kan få udført deres opgaver på rekordtid og komme videre – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores afdelinger holder til i Kalundborg og Herlev, og derfor foregår vores vvs-arbejde på hele Sjælland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag

Skal du have udført en opgave inden for VVS? Uanset om der er tale om nybyg, renovering eller service, står vi hos MBJ VVS Teknik klar til at blive din samarbejdspartner med et uforpligtende tilbud. Hos os er du altid sikker på at få et godt resultat. Vi kan træffes på tlf. +45 51 20 07 06, over mail på info@mbj-vvs.dk eller gennem vores kontaktformular nedenfor.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.