Garanti

Din garanti for professionelt VVS-arbejde. Medlem af TEKNIQ og Dansk VVS Garanti.

Når du indgår i et samarbejde med MBJ VVS Teknik, er det vigtigt for os, at du kan føle dig tryg hele vejen. For at imødekomme dette er det altafgørende for os at skabe de rigtige rammer. Derfor er vi medlem af TEKNIQ, hvilket med andre ord er din sikkerhed og garanti for, at vores arbejde bliver udført til punkt og prikke. TEKNIQ’s garantiordning kaldes Dansk VVS Garanti.

Denne garantiordning har til formål at give dig en sikkerhed som privat forbruger. Den giver en hurtig og let løsning af udfordringer eller konflikter mellem dig som privat kunde og VVS-installatøren. Garantiordningen sikrer nemlig, at du får din kendelse opfyldt ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, hvis den gældende VVS-installatør ikke vil eller kan opfylde kendelsen.

Når du vælger din VVS-installatør, skal du være opmærksom på, om vedkommende er medlem af Dansk VVS. Garantiordningen gælder nemlig kun for dem, som er medlemmer Dansk VVS. Det behøver du dog ikke at være bekymret for hos MBJ VVS, da vi er stolte medlemmer. Du kan roligt overlade din VVS-opgave til vores kompetente team.

Garantiordningen dækker udgifter på op til 150.000 kr. inkl. moms. Læs meget mere om dette på www.tekniq.dk og www.el-vvs-anke.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag

Skal du have udført en opgave inden for VVS? Uanset om der er tale om nybyg, renovering eller service, står vi hos MBJ VVS Teknik klar til at blive din samarbejdspartner med et uforpligtende tilbud. Hos os er du altid sikker på at få et godt resultat. Vi kan træffes på tlf. +45 51 20 07 06, over mail på info@mbj-vvs.dk eller gennem vores kontaktformular nedenfor.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.